Boksoffan – podden – gäst Ingemar Fasth, konstnärlig ledare, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm

Boksoffan – podden. En mötesplats för aktuella och intressanta berättare och berättelser från världens alla hörn och härikring.

I det här avsnittet av Boksoffan – podden är en av Sveriges mest kända doldisar i litteraturbranschen gäst. Ingemar Fasth, konstnärlig ledare på Kulturhuset Stadsteaterns litteraturscen.

I två decennier har Ingemar Fasth pratat litteratur med författarvärldens stora. Lyssna på samtalet med grabben som lämnade Tranås för ett bokhandelsjobb i storstaden, utbildade sig till bibliotekarie för att i dag tillhöra de mäktigaste i litteratur-Sverige.

Det blir ett samtal om läsande och skrivande, om närvaro och den möjliga urkraften i samtalet. Men också prat om småstaden, griniga polska författare och dedikationen som väl fungerande utskällning.

Programledare för Boksoffan – podden är Jan Holmbom och Johan Hagesund.

Boksoffan finns också som en Youtube-serie. Även där är Johan och Jan programledare.
Mer info på
www.boksoffan.se

HÄR TITTAR DU YouTube-AVSNITTET»

1 kommentar

  1. Hans-Göran Ankarcrona

    26 april, 2018 at 22:04

    Den var mkt intressant att höra. Vilka inblickar jag fick i en för mig helt okänd värld! Och en så välformulerad och å huvudets vägnar välsorterad intervjuperson får man nog leta efter. Det är säkert många på Kulturhuset och dess kretsar som vill lyssna på denna podd med Fasth. Och säkert flera med dem. Hoppas de får det. Och så lät herrar JH o JH oss lyssna med perfekt ljud i stereo! Inte illa! (För övrigt finns det en suverän bibliotekarie i Tranås som heter Magnus med en liten litteraturvecka om somrarna.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 BOKSOFFAN

Tema av Anders NorenUpp ↑